Afvoer verstopt?

Wanneer U regelmatig gebruik maakt van de keuken in het dagelijks leven dan neemt de kans op een verstopte keuken- of gootsteen verstopping toe. Als de keuken- of gootsteen langzaam doorloopt is er nog geen spoed bij, maar wanneer U dit niet vroegtijdig laat verhelpen dan kunnen de gevolgen misschien ernstiger zijn zoals waterschade die daaruit kan voortvloeien. Om Uw keuken- of gootsteenafvoer wat langer gangbaar te houden, raden wij U aan om geen etensresten en overvloedig vet door de afvoer te spoelen. Mocht het toch zover zijn dat Uw keuken- of gootsteenafvoer toch verstopt is, neem dan contact op met 24/7 Rioolservice en wij lossen Uw verstopte keuken- of gootsteenafvoer op. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar!

De oorzaken van een verstopte keuken- of gootsteenafvoer

In de keuken spoelt U meestal vet en etensresten door de gootsteen die een risico kunnen zijn voor een verstopte keukenafvoer. Uw leidingen slibben dan dicht en dan is het reinigen van de sifon niet meer afdoende en bevind de verstopping zich verderop in de leiding of in het riool.

Een verstopping van de wasbak in de douche en-/of badkamer heeft echter weer andere oorzaken zoals zeepresten, tandpasta en haren. Ook hier is het advies om de bekersifon regelmatig te reinigen zodat U kan voorkomen dat de wasbakafvoer verstopt raakt.

Waarom U kiest voor
24/7 Rioolservice?

  • Snel ter plaatsen
  • Eerste hulp bij rioolproblemen
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige monteurs
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Altijd een oplossing

Bel ons voor een afspraak!

Belmijterug-formulier

Bent U nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Geen zorgen, vul het belmijterug-formulier hieronder in en wij bellen U binnen 24-uur terug!

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Rioolproblemen? Bel ons direct voor een afspraak!