Camera-inspectie

Met een camera-inspectie kunnen wij het riool inwendig inspecteren en controleren om de oorzaak te kunnen traceren van Uw rioolprobleem, zoals rioolstank, rioolvliegen of lekkages. Vanaf Uw keukenafvoer tot aan het hoofdriool aan toe kunnen wij inspecteren met onze rioolcamera en volgen op een HD-scherm. Desgewenst kan 24/7 Rioolservice deze beelden opnemen en op een USB-stick zetten zodat U deze op een later moment rustig terug kunt zien of gebruiken voor bewijs voor VVE’s, verhuurder, gemeente of verzekeraar.

Niets blijft ongezien

Een camera-inspectie is een perfecte manier om zonder hak- en breekwerk een rioolprobleem te lokaliseren. De rioolcamera is in feiten een lange flexibele glasvezel kabel met een camera erop die wordt ingebracht in de afvoerbuis om vervolgens zijn weg te zoeken door het riool. Met een zender en ontvanger kunnen we de exact zien en horen waar de rioolcamera zich bevind in Uw riool. Dit scheelt onnodig hak- en breekwerk en kan er een plan van aanpak gemaakt worden om het rioolprobleem op te lossen. Is het rioolprobleem relatief makkelijk en eenvoudig te repareren doen wij dit vrijwel altijd direct, of als het een wat ernstiger rioolprobleem is kunnen wij dit inplannen op een later moment.

 

Waarom U kiest voor
24/7 Rioolservice?

  • Snel ter plaatsen
  • Eerste hulp bij rioolproblemen
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige monteurs
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Altijd een oplossing

Bel ons voor een afspraak!

Belmijterug-formulier

Bent U nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Geen zorgen, vul het belmijterug-formulier hieronder in en wij bellen U binnen 24-uur terug!

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Rioolproblemen? Bel ons direct voor een afspraak!