Douche verstopt?

Als het water blijft staan in de douchebak terwijl U aan het douchen bent is heel vervelend. U kunt hier zelf mee aan de slag gaan als U een beetje handig bent en het doucheputje of drain vrij van haren maken. Mocht de verstopping zich toch verderop in de leiding begeven is er weinig wat U er zelf aan kunt doen, dan is het wijs om 24/7 Rioolservice te bellen. Wij bieden 24/7/365 service om deze rioolproblemen op te lossen en zijn snel ter plaatsen als het echt mis gaat.

Oorzaken van een verstopte douche

Haren, olie en zeepresten zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopte douche, daarom is het belangrijk dat U regelmatig het doucheputje of drain controleert of deze aanwezig zijn en zo een verstopte douche voorkomt. U kunt aan de gang gaan met vloeibare ontstopper of ontstoppingskorrels maar is niet aan te raden omdat de verstopping vaak alleen maar erger maakt. De verstopping bevind zich dan verder in de leiding en is alleen door middel van professionele hulp te verhelpen.

Zoals eerder aangegeven verhelpen wij graag Uw verstopte douche als u het zelf niet voor elkaar krijgt. Misschien is het zelf ontstoppen van Uw doucheputje of drain helemaal niets voor u of heeft u er helemaal geen zin of tijd voor, bel dan 24/7 Rioolservice en onze monteurs verhelpen in no-time uw verstopt douche. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar en staan altijd voor U klaar.

 

Waarom U kiest voor
24/7 Rioolservice?

  • Snel ter plaatsen
  • Eerste hulp bij rioolproblemen
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige monteurs
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Altijd een oplossing

Bel ons voor een afspraak!

Belmijterug-formulier

Bent U nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Geen zorgen, vul het belmijterug-formulier hieronder in en wij bellen U binnen 24-uur terug!

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Rioolproblemen? Bel ons direct voor een afspraak!