Rioolreparatie

Naar aanleiding van een verstopping of stankoverlast kan met een camara-inspectie of rookdetectie uitwijzen of er een breuk, scheur of wortelgroei aanwezig is in Uw riool. 24/7 Rioolservice kan dit traceren zonder hak- en breekwerk of tijdsverlies. Indien de rest van het rioolstelsel nog in orde is kunnen we een rioolreparatie uitvoeren indien dit makkelijk te verhelpen is. Bij ingrijpendere rioolproblemen die uit een camera-inspectie of rookdetectie voortvloeien kunnen wij een plan van aanpak maken en in overleg op een later moment inplannen om Uw riool weer in topconditie te brengen.

Reparatie of vervangen?

De keus is makkelijk te maken in sommige situaties, heeft U een rioolprobleem en is er een gres of gietijzer riool aanwezig, dan is het aan te raden om dit niet te repareren maar om te vervangen. Is het hele rioolstelsel van PVC dan kunnen we aan de hand van de staat hiervan een kleine reparatie of deelrenovatie uitvoeren of Uw riool in zijn geheel vervangen. 24/7 Rioolservice zal er altijd rekening mee houden dat eventuele toekomstige verstoppingen kunnen voorvallen en daarom maken wij op makkelijk te bereiken plaatsen een ontstoppingsstuk, bijvoorbeeld direct bij de gevel op bij het kruipluik. Bij ontstoppingswerkzaamheden kunnen wij er dan gemakkelijk bij zonder dat U daar hinder van ondervind, en Uw huishouden of bedrijf gewoon door kan draaien.

 

Waarom U kiest voor
24/7 Rioolservice?

  • Snel ter plaatsen
  • Eerste hulp bij rioolproblemen
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige monteurs
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Altijd een oplossing

Bel ons voor een afspraak!

Belmijterug-formulier

Bent U nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Geen zorgen, vul het belmijterug-formulier hieronder in en wij bellen U binnen 24-uur terug!

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Rioolproblemen? Bel ons direct voor een afspraak!