Stankonderzoek

Nare rioollucht of rioolvliegjes in huis? Het beïnvloed Uw woon- en leefcomfort met alle gevolgen van dien. Door eerst een visuele inspectie te doen in- en door het huis en kruipruimte krijgen we een indruk hoe het rioolstelsel loopt. De volgende stap is een rookdetectie of camera-inspectie om gerichter te gaan zoeken als een visuele inspectie niets uitwijst. Stankoverlast of rioolvliegen, ook wel motmug of latrinevlieg genoemd, zijn een oorzaak van een riool wat in slechte staat is en gebreken vertoont. Wij van 24/7 rioolservice weten als geen ander hoe hier mee om te gaan omdat dit een van de meest voorkomende klachten is buiten afvoer- en rioolverstoppingen om.

Rioolstank

Rioolstank of rioolvliegen kunnen diverse oorzaken hebben zoals een gat en-/of scheur in een rioolbuis of een gevelbreuk. In de meeste gevallen is dit zonder al te veel hak- en breekwerk te verhelpen, maar soms in oude huizen of panden is er geen bouwtekening aanwezig waar het riool ingetekend is. Wij zijn dan genoodzaakt om een kokerschacht of vloer open te maken om er achter te komen hoe het rioolstelsel zich een weg baant door het huis of pand.

 

Waarom U kiest voor
24/7 Rioolservice?

  • Snel ter plaatsen
  • Eerste hulp bij rioolproblemen
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige monteurs
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Altijd een oplossing

Bel ons voor een afspraak!

Belmijterug-formulier

Bent U nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Geen zorgen, vul het belmijterug-formulier hieronder in en wij bellen U binnen 24-uur terug!

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Rioolproblemen? Bel ons direct voor een afspraak!