WC verstopt?

Als U een verstopte wc heeft kunt u eerst zelf kijken of er iets in de zwanenhals van het toilet zit, bijvoorbeeld een reinigingsblokje of wc-papier. U kunt gebruik maken van geïmproviseerde hulpmiddelen zoals een haak maken van een metalen kledinghanger en een paar rubber handschoenen om de verstopping te verhelpen. Soda of schoonmaakazijn met kokend heet water wil ook nog wel eens uitkomst bieden, maar lukt dit niet dan zit de verstopping verder weg. Het is dan raadzaam om 24/7 Rioolservice te bellen, zodat onze ontstoppingsdienst Uw verstopte wc professioneel kan ontstoppen. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar!

Oorzaken van een verstopte WC

WC-papier, reinigingsblokjes, tampons, maatverband en vochtige doekjes zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopt toilet. Deze hopen zich op in de hals van de wc-pot en vormen een bal waardoor het water niet meer wegloopt. De verstopping kan zich ook verder in het riool bevinden omdat het is blijven steken in een hulpstuk en zo de doorgang blokkeert. Er is dan weinig wat U zelf nog kunt proberen om de blokkade op te heffen zodat u weer een goedwerkend toilet krijgt.

Waarom U kiest voor
24/7 Rioolservice?

  • Snel ter plaatsen
  • Eerste hulp bij rioolproblemen
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige monteurs
  • Ook in het weekend en op feestdagen
  • Altijd een oplossing

Bel ons voor een afspraak!

Belmijterug-formulier

Bent U nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Geen zorgen, vul het belmijterug-formulier hieronder in en wij bellen U binnen 24-uur terug!

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Rioolproblemen? Bel ons direct voor een afspraak!